Micolino.ro pregateste suprize tuturor parintilor cu bebelusii pana la varsta de 9 luni. 9 luni? Da, incepand de maine, in gama de produse sunt incluse si cele pentru aceasta categorie de varsta.

colectia noua

„Brandul micolino s-a nascut din dragoste pentru bebelusi iar gama de articole pe care o comercializam este destinata celor cu varste de la 0 la 6 luni, articole pentru prematuri , gemeni si multipleti! In primavara aceasta am luat decizia de a extinde paleta vestimentara pana la varsta de 9 luni, decizie care a venit pe fondul unor cereri numeroase din partea clientilor nostri!” declara Diana Gamulescu – Micolino.ro

Aceasta noutate in portofoliul Micolino.ro, o puteti admira in cadrul targului de la Baby Boom Show, in zilele de 10, 11, 12, 13 aprilie la Romaero Baneasa, de la orele 10:00 -19:00 (duminica pana la orele 16.00).

Despre Micolino

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si instrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Micolino.ro este singurul magazin care comercializeaza haine pentru bebelusii nascuti prematur sau parintii cu multipleti. Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe, care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate. Incepand din octombrie 2013 Micolino este membru in cadrul Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com).

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro