Sarbatorile ne intra in case si in suflete iar zilele Craciunului ar trebui sa fie pentru toti motiv de bucurie, de reintregire a familiei, de intalnire cu prietenii si cu toti oamenii frumosi si pretiosi din viata fiecaruia. Sarbatorile insa, capata un alt contur cand vine vorba despre prezenta unui bebelus in casa voastra. Sarbatoriti primul Craciun impreuna cu micutul vostru? Nu-ti mai poti dori nimic de la viata. Familia voastra este acum completa si are motive serioase de bucurie si emotie.

Primul vostru Craciun impreuna nu se uita niciodata…ramane lipit pe retina ochilor si in adancul sufletului. Colindele par acum mai melodioase, cozonacii sunt mai parfumati, bradul pare mai frumos, Mos Craciun a fost mai darnic ca niciodata, Nasterea Domnului este resimtita mai profund ca pana acum. Toate acestea datorita bebelusului vostru.

Mama, tatal si pruncul vostru alcatuiesc tabloul ideal al familiei de Craciun.

Odata cu venirea pe lume a bebelusului, timpul este masurat altfel iar rutina de Craciun pe care o aveati pana acum se schimba complet. Trebuie sa va pregatiti pentru a primi voi vizitele parintilor, socrilor, rudelor pentru ca este foarte posibil sa nu mai reusiti sa le incantati privirea ci sa va intoarca vizitele.

Cadourile se deschid la voi acasa, acolo unde Mos Craciun si-a uitat tolba incarcata de cadouri de suflet.

Iata cateva sugestii la cum sa arate primul Craciun in aceasta formula noua, cu un nou-nascut atat de dorit si de iubit:

1. Referitor la Mos Craciun, care vine si la bebelusul vostru, ar trebui sa vorbiti cu spiridusii Mosului si sa le sugerati cateva cadouri, pentru a evita situatiile de genul: copilasul a primit jucarii inutile sau periculoase, haine prea mici sau aceleasi articole vestimentare care exista deja in dresingul lui. Scrieti voi scrisoarea catre Mos Craciun, chiar daca bebelusul nu poate:)

2. Daca pana acum, casa voastra avea parfumul bucatelor atent preparate in bucataria voastra, acceptati ca anul acesta sa le primiti deja facute pentru ca timpul nu va este la indemana.

3. Iesiti la o plimbare (daca situatia va permite) cu cel mic seara cand totul este de poveste si luminitele sunt parca rupte din file de carte. Nu uitati sa imortalizati momentele acestea facand poze, filmulete etc. Amintirile devin mai valoroase odata cu trecerea clipelor.

4. Nu neglijati ornarea casei voastre cu podoabele de Craciun ce au asteptat un an de zile pana sa le vina randul. Bebelusul va fi incantat de ornamente si de beculetele ce vor exista in incaperea voastra.

5. Incercati sa va creati un moment al vostru, al familiei voastre inca de la primul Craciun.

6. Primul cadou pentru bebelusul vostru sa existe, chiar de cel mic nu stie sa se bucure de el dar momentul trebuie punctat si pastrat, pentru ca peste ani emotia si bucuria copilului va fi imposibil de masurat.

7. Daca totul este imbracat in haine de sarbatoare, atunci si bebe trebuie sa se incadreze in peisaj, nu-i asa? Alegeti hainutele cu motiv de Craciun, piata este diversificata si aveti de unde alege.

8. Cumparati o sosetuta mare, pe care sa o umpleti an de an cu lucruri marunte dar pe care le doriti a fi amintiri pentru cel mic.

9. Adu-l pe Mos Craciun chiar acasa la voi! Chiar daca bebe nu stie cine este omul imbracat in rosu si cu barba alba, momentul in sine aduce emotie si bucurie in sufletele voastre.

10. Confectioneaza-ti globuri personalizate pe care sa le atarni in bradul de Craciun. Globuletele ar trebui sa fie inscriptionate cu numele  voastre si astfel amprenta personala este si mai vizibila de Craciunul acesta!

Micolino.ro va ureaza Sarbatori de Poveste alaturi de cei dragi!

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro