Hmmm…un subiect cu multe intrebari nu-i asa?

Sunt convinsa ca toate mamele care citesc acum acest articol sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine.

Pai s-o luam usor: venirea pe lume a unui bebelus impune clar o schimbare la nivelul propriei persoane, la nivelul relatiei de cuplu, la nivelul relatiilor de prietenie, relatiei cu familia extinsa si tot asa. Este vorba despre un alt univers, o alta viata plina de peripetii. 

Unde mai adaugi ca daca ai nascut si gemeni inainte de termeni lucrurile par a fi de doua ori mai complicate, nu-i asa? Da….confirm din proprie experienta!

Atentia este canalizata asupra bebelusului, stari de iritare frecvente, certuri mai dese, oboseala si sa nu uitam de faptul ca femeia sufera o serie complexa de modificari atat pe plan neurohormonal, cat si psihologic, biopsihologic si comportamental. In aceasta perioada sentimentele sunt reprimate, nevoile de cuplu nesatisfacute si relatia incepe sa se destrame sau cel putin asa avem impresia.

Toate aceste probleme au acum o rezolvare: Gaspar Gyorgy – psihoterapeut care va sustine pe 3 martie un curs pe tema: Mentinerea sanatoasa a relatiilor de cuplu intr-o familie cu prmatur!

Cursul este gratuit si inscrierea se face pe : www.unusiunu.com/cursuri si este organizat de Asociatia Unu si Unu. Detaliile le aveti aici sau pe bannerul de mai jos!

Banner mic

Daca nu reusiti sa ajungeti la acest curs, pana pe 9 iunie puteti alege oricare alta intalnire gratuita care vi se potriveste!

Banner-general f mic

Ne vedem acolo?