Articol publicat de: logo Garbo

De indata ce ai aflat ca esti insarcinata, incepi sa faci planuri si sa te gandesti la viitorul, din care acum face parte, inca un mult dorit membru al familiei, bebelusul. Si pe langa pregatirile pentru nastere, liste de cumparaturi, bagaje pentru materniate, decorarea camerei pentru noul nascut si multe alte detalii, ajungi in clipa in care te intrebi ce vei face cand vine momentul sa te intorci la locul de munca.

Cum si mai ales cu cine il lasi? Cine va avea grija de el cat timp esti la servici, mai ales daca bunicii nu pot sari in ajutor si nici nu iei in calcul sa-l duci la cresa? Ce este drept, nu te grabesti sa gasesti si raspunsurile pentru ca ai vreme sa te preocupi de acest aspect mai tarziu, insa timpul trece si vine o zi cand iti dai seama ca trebuie sa gasesti rapid o solutie. Ce este de facut? De unde sa incepi? Cum si unde sa gasesti o bona? Sunt multe astfel de intrebari care iti inunda gandurile si pentru care te vei preocupa sa gasesti solutii. (Sursa: www.garbo.ro)

Citeste articolul marca Micolino.ro in revista Garbo:  http://kidz.garbo.ro/articol/Mami/13549/cum-sa-ne-alegem-bona.html