Zilele trecute va spuneam ca ma pregatesc intens pentru ziua piticilor nostri. Cautam locul potrivit pentru persoanele potrivite ce vor petrece alaturi de noi. 

Aici v-am povestit pe larg.

Intre timp mi-am amintit ca mai am ceva interesant sa va povestesc, ceva smart si tare interesant.

Am descoperit un loc pentru cei mici care poarta mai multe „masti”, este un loc ce se transforma in functie de eveniment si deloc de trecut cu vederea.

Iata de ce:)

 

 

Pe scurt: SmartKids. Este gradinita, scoala, pre si after school-ul in care copiilor li se ofera o varietate de servicii educationale intr-un ambient absolut incantator si cu programe foarte atragatoare.

Acum au deschis si „Scoala de vara”. Activitati in aer liber, piscina pentru copii, excursii, exercitii de identificare a emotiilor si multe alte lucruri grozave.

Am vazut ca saptamana trecuta au fost la Lacul Sf. Ana. Cred. nu stiu sigur, ca inca se pot face inscrieri.

Ce-mi place la SmartKids?

  • conceptul generos care include gradinita, scoala, pre si after school. All in one!
  • faptul ca au bucatarie proprie si mancarea se prepara in-house. Mai rar am vazut; Gatesc acolo tot, inclusiv gustarile.
  • detin propriul cabinet medical;
  • prezenta zilnica a unui psiholog la SmartKids imi ofera siguranta ca cei mici se afla intr-un mediu securizat si suportiv. Este foarte important pentru dezvoltarea lor armonioasa din toate punctele de vedere;
  • o gama diversificata de activitati optionale: aikido, dansuri, limbi straine, origami, inot. Pfiu, multeeeeee;
  • numeroase programe educationale realizate in aer liber in stransa colaborare cu muzee nationale, institutii de teatru, film, politie, biserica, ISU etc.
  • pentru perioada vacantelor, organizeaza numerose tabere educationale, langa si in afara Bucurestiului:)
  • aplica o pedagogie moderna, bazata pe principii solide care le asigura copiilor un cadru performant de dezvoltare;
  • si ultimul aspect ce-mi vine in minte, si foarte important: pentru petreceri, aniversari si evenimente, curtea si cortul se transforma in cea mai primitoare gazda.  Trebuie incercat.

Mai am multe sa va povestesc despre ei dar ii puteti vedea aici.

Cine ii cunoaste si i-a experimentat deja?

 

P.S: Acesta nu este un articol publicitar! Este o descoperire pe care mi-am dorit sa o impartasesc cu voi. Este important pentru noi, parintii sa identificam locurile potrivite dezvoltarii copiiilor nostri!