Intalnirile cu Gaspar si Otilia in cadrul cursurilor gratuite de parenting organizate de Asociatia Unu si Unu pentru parintii cu prematuri, mi-au intarit convingerea ca un cuplu se transforma serios si ca este afectat profund dupa o nastere survenita inainte de termen.
Gaspar ne-a spus atunci ca: „Trecerea de la doi la trei este o mare provocare pentru relația de cuplu. Nașterea unui copil este o revoluție psihologică care ne schimbă relația cu aproape toți și toate, de la sentimentul de sine și identitate, până la relațiile cu partenerii, prietenii, părinții și socrii noștri.”

Otilia Mantelers a mai completat ca pe parintii si partenerii de viata ii ajuta foarte mult “listening partenership”. Dar de aici pana la o viata sanatoasa de cuplu….e cale lunga. Asa ca abia astept sa o intalnesc pe Esther Perel care vine pe 4 iunie la Bucuresti.

Esther este recunoscută ca fiind una dintre cele mai originale și pătrunzătoare voci ale lumii atunci când vine vorba despre viața de cuplu și umbrele intimității. Va fi o conferinta care promite mult dar sunt sigura ca va fi peste asteptari.

Macheta_1
Evenimentul va avea loc la Bamboo Club si cu 1.000 mp de ecrane, canapele si o atmosfera calda, potrivita pentru o asemenea intalnire.
Biletele si programul le puteti vedea aici: Otilia Mantelers- Esther Perel in Bucuresti
Sa va grabiti pentru ca „bataia” pe ele este foarte mare.
Abia astept sa vina si pana atunci nu-mi ramane decat sa vizionez cat mai multe filmulete cu Esther: Puterea Relatiilor cu Gaspar & Otilia
Ne vedem acolo!