Echipa „Toti pentru Unu si Unu” din care au facut parte : Ana Nicolescu, Tily Niculae, Ana Maria Mitrus, Bogdana Dobre si Silviu Alecu a facut valuri mari la competitia de inot organizata de Fundatia Comunitara si care a avut loc sambata, 12 iulie, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu – Bucuresti.

Campania Fire de dragoste inscrisa la Swimathon s-a bucurat de un real succes inca din primele saptamani reusind sa depaseasca de 2 ori suma propusa, de la 7000 de lei la peste 10000 de lei.

Echipa a functionat ca un intreg si fiecare a adus o contributie reala pentru proiect, au fost organizate licitatii online, prezentari catre potentiali donatori, intalniri de promovare iar rezultatele nu au intarziat sa apara inca din prima saptamana de Swimathon. Eforturile au fost sustinute si donatiile au continuat sa se adune si astfel echipa „Toti pentru unu si unu” a fost pe primul loc in topul donatiilor acumulate, pana in penultima zi de competitie caritabila.

Prin valurile facute de Bogdana Dobre, Ana Nicolescu, Ana Maria Mitrus, Tily Niculae sau Silviu Alecu au reusit sa stranga sume impresionante pe tot parcursul proiectului pentru ca Firele de dragoste sa ajunga la cati mai multi prematuri. A fost inregistrata insa si o performanta de catre organizatorii Swimathon care au declarat ca suma de 5000 de Ron obtinuta de Tily Niculae de la donatorul contactat de ea, casa de avocatura Piperea si Asociatii, reprezinta cea mai mare donatie din istoria Swimathon.

Pana in prezent echipa a reusit sa cumuleze aproximativ 10000 de lei, bani ce vor ajuta la confectionarea seturilor de caciulite si botosei pentru bebelusii nascuti prematur, precum si la achizitionarea cuiburilor care sa- i ajute pe acesti bebelusi la o dezvoltare normala.

photo

Echipa „Toti pentru Unu si Unu” a facut valuri la propriu si a reusit sa inoate 44 de lungimi de bazin olimpic in doar 50 de minute, clasandu-se pe locul 4 din 10. Initial, obiectivul propus de echipa era de 25 de bazine, insa motivatia i-a impinsa sa-si depaseasca limitele. De mentionat ca performanta a fost atinsa in doar 4 persoane (Ana Nicolescu, Ana Maria Mitrus, Bogdana Dobre si Silviu Alecu) intrucat Tily Niculae nu a mai putut inota din cauza unei boli (zona zoster) survenita in timpul competitiei.

10418401_710612852337609_682293761966724706_n

Participarea la Swimathon a fost puternic promovata de fiecare membru al echipei: Ana Nicolescu, Tily Niculae, Bogdana Dobre, Ana Maria Mitrus pe conturile personale din retelele sociale, blogurile pe care le detin fiecare in parte, precum si prin intermediul prietenilor si cunostintelor din mass media. Mediul online a fost populat timp de mai bine de o luna cu informatii privind participarea la aceast proiect comunitar iar rezultatul a fost peste masura asteptarilor!

10537120_10203414847405230_1662905860469543588_n

Multumim echipei, cu care ne mandrim si care a dat dovada de un spirit de altruism si de motivatie extraordinara, multumim fiecarui donator in parte si sustinatorilor care au fost alaturi de noi si de bebelusii prematuri care sunt beneficiarii acestui proiect. Alaturi de noi a fost si Printesa urbana care a adus o contributie personala prin bazarul organizat pentru Fire de dragoste.

Pentru cei ce nu au avut timp sa doneze o pot face pana pe 15 august: http://www.swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/doneaza.

Informatii despre echipa Toti pentru Unu si Unu puteti gasi mai jos:

Despre Bogdana Dobre:_MG_3169 mica http://bogdanadobre.ro/

 

ana maria mitrusDespre Ana Maria Mitrus : http://meseriadeparinte.ro/

IMG_1444Despre Tily Niculae: http://www.tilyniculae.eu/

Ana NicolescuDespre Ana Nicolescu: http://mamicaurbana.ro/

1014115_1445028739047249_1895111329_nDespre Silviu Alecu: http://www.pescariusports.ro/echipa/silviu-alecu/

Despre Fire de dragoste

Proiect lansat de Asociatia Unu si Unu si Micolino, impreuna cu Totul despre Mame pentru bebelusii nascuti prematur.

Bebelusii nascuti prematur petrec foarte multe ore la terapie intensiva, in incubator, si adesea au nevoie de botosei si caciulite adaptate dimensinilor lor reduse care sa-i protejeze si sa-i ajute sa-si regleze mai usor temperatura corpului.

Campania se deruleaza in perioada 1 iunie-31 august. Seturile crosetate vor ajunge la sectii de terapie de la neonatologie dupa 1 septembrie, cel mai probabil in perioada 1-15 septembrie. Mai multe detalii gasiti aici http://unusiunu.com/fire-de-dragoste/.