Campania Socks for life merge mai departe si pentru ca suntem cu gandul si sufletul mereu alaturi de bebelusii prematuri si de parintii lor, care acum sunt in spitale si vor petrece sarbatorile acolo, ne-am gandit sa le mai aratam o data suportul nostru. Cum? Simplu!

Cand aveti aveti bradutul gata ornat pentru Craciun, adaugati si franghia cu sosetute (9 mari + una mica) si trimiteti-ne fotografia, chiar pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/micolino.ro .

De ce? Pentru ca darul nostru cel mai de pret pentru cei din jur este atentia noastra si energia noastra pozitiva! Iar bebelusii care se lupta acum cu viata au nevoie sa simta emotia noastra si sa le daruim din magia specifica acestei perioade.

Ce vom face cu fotografiile? Cadouri…pentru ca suntem in luna cadourilor si credem in Mos Craciun! Cand? Intre Craciun si Revelion Micolino.ro creeaza tabloul si vi-l daruieste cu mare drag, voua pe facebook, dar ne vom asigura ca va ajunge si la cat mai multi parinti din spitale ca sa le aratam ca desi nu ii cunoastem, le suntem aproape si ii intarim!

Socks for life este o campania lansata in Romania de Asociatia Unu si Unu, iar Micolino este membru al acestei organizatii.

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro