Dragilor,

Azi e despre dragoste!

Incep prin a spune ca Gaspar stie sa asculte fiecare poveste, fiecare om si mai stie sa extraga din ea esentialul si poate solutia pe care noi, de cele mai multe ori, nu o vedem. El este “reparatorul de relatii” si ultima sa carte m-a tinut pe jar cateva zile pana am terminat-o.

Revolutia Iubirii, o altfel de poveste despre atasament si relatii. Este o sursa extraordinara pentru imbunatatirea inteligentei relationale. Asta e partea care mi-a placut cel mai mult, recunosc.

De fiecare data cand il intalnesc pe Gaspar, aflu lucruri noi dar, pe care am senzatia ca le stiam, dar nu le constientizam pana la momentul respectiv. E tare ciudata senzatia.

Sa revenim la relatii…caci despre asta este intreaga carte:)

18839369_10211543164408075_4826626277182956085_n

El spune ca: “Noi suntem eroii povestilor reale despre iubire” si asa este. Suntem actorii si regizorii propriilor filme si avem cateodata nevoie de indrumarea unor specialisti, ca povestea sa mearga mai departe intr-un mod sanatos si constient.

Fiinta umana este programata genetic pentru a fi si a trai intr-o relatie. Tot din cartea lui Gaspar am aflat-o:)

Mie mi-au atras atentia multe aspecte si nu mi-ar ajunge spatiul sa va povestesc, fapt pentru care va invit la o lectura motivationala incredibila.

Imi dati voie sa inchid in stil Gasparian?:)

“Iubirea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi orbii o pot vedea” n-a zis-o Gaspar dar tot la el in carte am retinut-o:)