Impreuna putem contribui la dotarea Neonatologiilor de gradul III din Romania cu seturi de caciulite si botosei si cuiburi pentru incubatoare, dedicate copiilor prematuri aflati la terapie intensiva.
In 2014 proiectul “Fire de dragoste” a ajuns in 9 maternitati din Bucuresti si din tara (Bucuresti Marie Curie, Bucuresti Polizu, Bucuresti Filantropia, Bucuresti Cantacuzino, Bucuresti Pantelimon, Targu Mures, Bacau, Craiova si Constanta).
Cu ajutorul Campaniei de redirectionare a 2% din impozitul pe venit de la persoane fizice, Asociatia Unu si Unu isi propune sa continue proiectul si Firele de dragoste sa ajunga si  la alte 12 neonatologii de gradul III din Romania, in: Arad, Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Suceava, Galati, Bucuresti Municipal, Bucuresti Bucur, Bucuresti Giulesti.
Poti cere statutului sa redirectioneze catre Asociatia Unu si Unu 2% din impozitul pe venit pe care l-ai platit!
Formularul trebuie depus (personal sau prin scrisoare recomandata) pana pe 25.05.2015.Nu platesti nimic in plus!

Ce trebuie sa faci?

PASUL 1:

Descarca formularul si completeaza cu datele de mai jos:
  • Anul: 2014 (anul anterior pentru care s-a platit impozitul)
  • Denumire entitate nonprofit: Asociatia Unu si Unu
  • Cod de identitate fiscala: 32224197
  • Cont bancar: RO29INGB0000999903935097, ING Bank

Mecanism:
1. Persoanele care sunt salariate, dar si cele care realizeaza venituri din drepturi de autor sau conventii civile si care au optat ptr impozit final de 16% vor depune Declaratia 230.
2. Personele fizice autorizate (PFA), dar si cele care realizeaza venituri din drepturi de autor sau conventii civile si care au optat ptr impozit anticipat de 10% vor depune Declaratia 200.

PASUL 2:

Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Adresele le gasesti aici.
Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”.
Asadar persoanele care depun ne pot anunta si prin mail la corina.croitoru@unusiunu.com, pentru a le multumi personal.
Mai multe detalii despre activitatea Asociatiei Unu si unu puteti accesa linkul acesta!
Va multumim!