Alo Prematuritate – 0800 390 678 – primul call center gratuit pentru preventie si suport in prematuritate din Romania In primele 5 luni de activitate au fost inregistrate peste 500 de apeluri. image1

  • medie apel 30 minute

image2

  • 80% s-au declarat multumiti de  recomandari

image3   image4     image5   image6   image7 image8

  • 90% din apelanti au stat peste 4 saptamani internati cu copilul
  • 100% au efectuat controale pe timpul sarcinii
  • 22% nu au stat internati cu copilul pe timpul spiatalizari

Alo, Prematuritate este este primul call center multidisciplinar din Europa, lansat de Asociatia Unu si Unu pentru sarcinile aflate la risc si familiile cu prematuri. Linia telefonica este gratuita si poate fi apelata din toate retelele de pe teritoriul Romaniei. Programul complet si actualizat al call center-ului poate fi consultat pe: http://unusiunu.com/team_member/program-specialisti/ sau pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/asociatia.unusiunu.

Asociatia Unu si Unu este prima si singura asociatie de parinti care apara drepturile copiilor din sarcini multiple, prematuri si bebelusi spitalizati si ale familiei acestora, oferind suport pe perioada spitalizarii și dupa externare. Asociatia Unu si Unu este membra a EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants), organizatie care aduna reprezentanți din peste 50 de tari. Misiunea Unu și Unu este de a imbunatati sanatatea bebelusilor prin proiecte de preventie, informare si educare a societatii civile privind bebelusii abandonati, nasterea inainte de termen, oferirea de suport prematurilor si bebelusilor spitalizati, precum si  derularea de proiecte privind urmarirea, monitorizarea copiilor dupa externare pana la varsta de 7 ani. Viziunea Asociatiei Unu si Unu  este sa devina vocea prematurilor si a bebelusilor spitalizati din Romania. Partenerii media: Itsy Bitsy, TVR, Totul Despre Mame, Radio Romania Actualitati. Cei interesati pot urmari activitatea Asociatiei Unu si Unu pe pagina sa de internet www.unusiunu.com sau pe Facebook https://www.facebook.com/asociatia.unusiunu/.