25 NOIEMBRIE, 2013

Black Friday 2013? La noi o sa fie preturi Micolino la toate articolele marca Carter’s. Asadar reduceri, reduceri, reduceri pentru toti bebelusii cu varsta intre 0 si 6 luni!

Vine luna cadourilor si acum este momentul sa profitati de preturile mici pentru a imbogati garderoba bebelusilor pe care ii iubiti!

Cand? Startul reducerilor va fi in data de 29 noiembrie, incepand cu orele 08.00 ale diminetii moment din care clientii magazinului Micolino.ro isi vor putea achizitiona produsele favorite Carter’s  beneficiind de preturi avantajoase pentru toate articolele vestimentare atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Campania Preturi Micolino de Black Friday la Micolino.ro se va incheia duminica, 1 decembrie, orele 20:00.

Profitati de promotii si ramaneti cu ochii pe pagina de Facebook a magazinului Micolino.rohttps://www.facebook.com/micolino.ro si pe pagina sa www.micolino.ro.

Despre Micolino

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si instrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Micolino este singurul magazine care comercializeaza haine pentru bebelusii nascuti prematur sau parintii cu multipleti. Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate. Incepand din octombrie 2013 Micolino este membru in cadrul Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com).

 

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro