In ultima perioada unde ma invart dau de ei. Si in loc sa ma bucur, nu-mi ajunge! Pai cand ma uit in ziare ii vad si citesc despre cum sa ne ajutam copiii, relatia cu partenerul. Pfuu! Cam launtrica analiza.

…Si uneori nu vrei sa privesti asa adanc pentru ca nu stiu de unde sa o apuci. Parte buna e ca ei iti dau solutii concrete, din viata noastra de zi cu zi! Hai ca m-am incarcat, imi zic in sinea mea.Ok. Sa ma apuc de treaba si sa postez si eu cateva ceva despre ce mai fac, ce proiecte mai derulez. Si deschid  Facebookul! Ce sa vezi? Pe homepage ii gasesc tot pe ei.

Bloggerii scriu despre ei doi, Otilia si Gaspar posteaza filmulete despre armonie!  Pai sa nu crezi ca astrele comploteaza ‘impotriva’ ta?

Schimb registrul si ii vad la tv. Unde? La o emisiune economica! Acolo Gaspar vorbea despre relatia computer-elev-profesor.

Am zis ca am scapat de atatea ganduri personale si ma urc in masina sa plec la o intalnire … si o aud pe Otilia. Era la radio! Dau mai tare caci mi se parea mangaietoare vocea ei si incep sa ascult. Povestea despre cum sa ne fie bine!

Oamenii acestia dau dependenta! Fugiti de ei daca nu vreti sa deveniti dornici sa aveti o viata frumoasa, armonioasa si o relatie de cuplu bazata pe iubire, nu pe dependenda sau obisnuita!

Daca totusi vreti cu tot dinadinsul sa va fie bine si sa va bucurati de ce aveti bun si frumos in viata si sa va fie si voua bine, atunci puteti merge pe data de 10 octombrie la evenimentul Puterea Relatiilor – Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare!

Suna interesant nu-i asa? Timp de 4 ore vom invata sa calatorim sanatos in vietile noastre, va asigur!

Cine mai vine?

Vezi aici toate detaliile despre eveniment: http://paginadepsihologie.ro/events/puterea-relatiilor-cu-otilia-gaspar/