Magazinul online Micolino.ro reia intalnirile cu majoritatea clientilor incepand cu data de 25 septembrie la Baby Expo.

Targul Baby Expo, cu editia numarul 43, va avea loc in zilele de 25, 26, 27, 28 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Astfel, in intervalul orar 10-19 ( duminica pana la orele 16:00) Micolino.ro  este prezent la standul E07 unde pot fi vizualizate toate hainele special create pentru sezonul racoros.

Dupa cum spune renumitul proverb – Toamna se numara bobocii – si noi incepem sa ne numaram intalnirile cu ai nostri clienti si nu in ultimul rand cu bebelusii acestora. Asadar, dam startul cu targul Baby Expo la care suntem prezenti de fiecare data si unde ii asteptam pe vizitatori sa incerce gama de haine produsa de Carter’s si reprezentata in Romania prin Micolino! Ne puteti urmari pe pagina oficiala de facebook Micolino dar si pe Comunitatea parintilor cu gemeni, prematuri si copii frumosi” (Diana Gamulescu, Managing Partner Micolino.ro)

Piesele vestimentare sunt destinate bebelusilor de la prematuri pana la varsta de 12 luni si magazinul nostru dispune de o gama diversificata de haine : caciuli, body-uri cu maneca lunga, seturi din microfleece, saci de dormit, treninguri dar si accesorii indispensabile parintilor care au bebelusi gemeni sau tripleti. 

Despre Micolino

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si instrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Micolino.ro este singurul magazin care comercializeaza haine pentru bebelusii nascuti prematur sau parintii cu multipleti. Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate. Incepand din octombrie 2013 Micolino este membru in cadrul Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com)