15 martie 2013 – Magazinul online dedicat bebelusilor www.micolino.ro vine mai aproape de clientii sai si participa la BabyExpo in perioada 14-17 martie, eveniment ce se va desfasura la Sala Polivalenta din capitala.

In cadrul targului, Micolino.ro impreuna cu psihologul Oana Popescu-Argetoia si Organizatia Salvati Copiii aduc in atentia publicului o tema extrem de actuala legata de nasterea prematura, in cadrul seminarului din data de 15 martie, incepand cu ora 14.00, la Clubul Parintilor din cadrul Baby Expo. Se vor prezenta: statistici, semne si metode de prevenire la nasterea prematura, recomandari pentru ingrijirea bebelusului nascut inainte de termen sau cu o greutate mica la nastere. In cadrul discutiilor se va acorda o atentie sporita si modificarilor psiho-emotionale la viitorii parinti, provocari  ale familiei moderne, precum si  importanta sprijinului familiei si a comunitatii in viata proaspetilor parinti.

„Ne preocupa in mod profund acesta situatie care se mentine pe un trand ascendent continuu la nivel international, nu doar local, iar initiativa noastra isi propune sa fie un apel de constientizare si informare catre viitorii parinti, prezentand, intr-o maniera realista, dar calda  care sunt provocarile si recomandarile pentru o familie care se poate confrunta cu o astfel de situatie. Le multumim partenerilor implicati in acest demers, care au raspuns pozitiv si fara ezitare, doamnei psiholog Oana Popescu Argetoia si reprezentantilor Salvati Copiii Romania” declara Diana Gamulescu – managing partner Micolino.ro.

“Imediat ce am auzit de initiativa Micolino.ro pentru sustinerea unui seminar ce vine in intampinarea parintilor cu copii nascuti premarur, am ales sa ma alatur. E important sa sustinem si sa intampinam venirea pe lume a unui copil cu intentia de a-i intari increderea intr-o lume buna, construnctiva in care el este apreciat si valorizat. Nou nascutul de astazi este mostenirea ce o lasam lumii de maine. Si daca intelegem si facem tot ceea ce putem sa sustinem acest lucru, atunci cred ca ne-am atins scopul si ne-am indeplinit misiunea fata de viata” sustine psihologul Oana Popescu Argetoia.

Asadar, parinti, viitori parinti, jurnalisti, reprezentanti ai ONG-urilor care sunt preocupati de aceasta tema sunt asteptati la Clubul Parintilor din cadrul Baby Expo, in data de 15 martie, intre orele 14.00 si 15.00 pentru a participa la acest seminar interesant.

Magazinul online www.micolino.ro este o alternativa serioasa pentru cumparaturile dedicate nou nascutilor, din mediul virtual romanesc si comercializeaza haine si accesorii pentru nou nascuti, de la prematuri, pana la 6 luni si ofera, in exclusivitate pentru piata din Romania, solutii si accesorii dedicate parintilor care au multipleti (gemeni, tripleti etc), dar si celor care au bebelusi nascuti inainte de termen (prematur), ori nascuti cu o greutate mica la nastere.

Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate.