Este greu sa iti gasesti cuvintele prin care sa arati cat ii esti de recunoscator lui Dumnezeu si ii multumesti pentru miracolele din viata ta.

Pentru cele trei luni de agonie, neliniste, teama petrecute langa incubator, am fost binecuvantati cu minunea noastra de fetita – Sofia Ioana , un inger cu ochisori albastri, vesela si fericita tot timpul!

S-a grabit sa vina pe lume la 25 saptamani de sarcina cantarind doar 700 de grame!!

Parea un vis, abia puteai sa o zaresti intre atatea fire, tuburi, sonde si intreg trupusorul ei parea desenat.

Cu toate acestea, ea a fost cea care ne-a incurajat, ne-a dat putere sa ne rugam si sa credem! Cu fiecare minut, cu fiecare zi era tot mai puternica! Simtea cat de mult ne dorim sa o strangem in brate si de cate ori eram langa incubator devenea activa miscand manutele si piciorusele ca intr-un dans!

Prima data am luat-o in brate abia la o luna si cinci zile. Cantarea putin peste un kilogram.

La putin timp, a avut si un regres cand a trebuit sa faca un tratament cu antibiotice de 2 saptamani datorita unui virus contactat in timpul nasterii, cel mai probabil de pe colul uterin.

Nu avem decat cuvinte de lauda pentru personalul medical, profesionist si totusi foarte implicat in relatia cu parintii. Ascultau cu rabdare sutele de intrebari de la zecile de parinti. Toate acestea s-au petrecut departe de tara, intr-un spital foarte dotat si de aceea SUSTINEM CU TARIE orice campanie, orice demers ce va putea ajuta pe viitor acesti copilasi nascuti prematuri!

Fiecare dimineata incepea pentru noi cu rugaciunile catre Dumnezeu sa ii dea putere sa lupte in continuare!

Fiecare saptamana era ca o aniversare, asteptam cu infrigurare sa ii creasca portia de laptic, care apropo incepuse de la 2 ml sa ia in greutate si sa poata fi mutata in patut!

Astazi cand privim fotografiile de atunci, totul pare ireal, o poveste! Aceasta MINUNE DE FETITA ne-a invatat ceva si anume NU EXISTA NU POT!

Ne uimeste in continuare cu toata evolutia ei si este PERFECTA FIZIC SI PSIHIC, un miracol chiar si pentru toti medicii care au consultat-o si care nu cred ca este un COPIL PREMATUR!

Un gand pentru parintii care se simt neputinciosi …RUGATI-VA SI CREDETI!! MIRACOLELE sunt aici langa noi si sa dea DUMNEZEU sa vina cat mai repede ziua sa le strangeti in brate!

BINECUVANTAT ESTE DUMNEZEU SI NOI,CRISTINA SI CATALIN! SUNTEM PROFUND RECUNOSCATORI PENTRU FAPTUL CA NE-A DARUIT ACEST INGER CU NUMELE SOFIA IOANA!

Tanasa Cristina Adriana