Un proiect realizat de Asociatia Unu si Unu si Micolino.ro care ii vizeaza pe bebelusii nascuti prematur!

Dora are acum varsta de 4 ani si jumatate, s-a grabit sa vina pe lume mai devreme si am invatat impreuna sa luptam si ce inseamna debutul prematur in viata. Acum ne bucuram de orice moment petrecut impreuna, de orice zambet si ne amintim cu nostalgie de clipele petrecute la neonatologie. In joaca ei cu papusile isi foloseste uneori hainutele de ingeras, pe care le-a purtat chiar ea in spital si se minuneaza cum de a intrat in ele, cum de a fost atat de mica… Dar a fost… a avut un 1200 grame, un miracol in viata noastra!

Bucuria i s-a citit pe chip de indata ce i-am povestit ca hainutele ei pot fi folosite si de alti copilasi mici-mici, asa cum a fost si ea, care stau acum la incubator si care au nevoie de un suport din partea noastra. Cu emotie am reusit impreuna sa alegem cele mai frumoase hainute, fiecare cu povestea ei, cu emotia ei, cu amintirea ei …. si le oferim cu sufletul deschis bebelusilor prematuri.

Lansam campania, Miracolul merge mai departe – Doneaza hainutele copilului tau prematur! o campanie cu un titlu sugestiv, care se va desfasura pe tot parcursul anului 2014.

Campania isi propune : colectarea hainutelor de prematuri aflate in stare buna de purtare si donarea lor unor cazurilor sociale pe care le intalnim in maternitati sau catre sectiile de neonatologie.

Este stiut faptul ca bebelusii prematuri au nevoie de afectiune, ingrijiri speciale si nu in ultimul rand de hainute adecvate. Ei sunt niste miracole ce apar in vietile noastre si care ne ofera lectii demne de scenariul unui film.

De ce acordam atata importanta hainelor, poate ne intrebati insa capitolul vestimentar al bebelusilor nascuti prematur este unul fara sfarsit si dificil, datorita gamei extrem de reduse ce exista pe piata sau inexistenta ei, uneori. Sa nu uitam ca hainutele unui bebelus prematur nu sunt un moft ci o nevoie ce nu suporta amanare. Le asigura caldura de care au nevoie pentru a se dezvolta intr-un mod sanatos, le contureaza intr-un mod placut intregul aspect fapt vizibil imediat in starea de spirit si imaginea de sine a parintilor, ii ajuta sa isi regleze temperatura corpului si sa se adapteze astfel mai usor la mediul extern.

Iata de ce dorim sa venim in ajutorul parintilor cu copii prematur, care nu au posibilitatea de a le achizitiona hainutele adaptate perfect dimensiunilor lor.

Doneaza hainutele copilului tau prematur pentru ca un alt copil sa se bucure de ele!

Urmariti campania pe Facebook!

Puteti trimite hainutele, pe adresa:  Micolino – Puccini Offices, Str. Giacomo Puccini, nr 8A, et 4, Bucuresti, Sector 1