Magazinul online Micolino.ro isi anunta prezenta la cea de a 45-a editie a targului Baby Expo.Targul va avea loc in zilele 19, 20, 21, 22 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti iar in intervalul orar 10-19 ( duminica pana la orele 16:00) Micolino.ro  este prezent la standul E11 unde pot fi vizualizate toate hainele special create pentru bebelusii cu varste de la 0 la 12 luni.

„An de an ne dam intalnire la acest targ cu cei mai fideli clienti dar si cu cei noi. Sunt 4 zile in care ii asteptam pe vizitatori sa incerce gama de haine produsa de Carter’s si reprezentata in Romania prin Micolino.ro! Sa nu ratati standul nostru pentru ca in fiecare zi avem suprize, noutati, reduceri si tombole pentru vizitatori. Ne puteti urmari pe pagina oficiala de facebook Micolino dar si pe Comunitatea parintilor cu gemeni, prematuri si copii frumosi” (Diana Gamulescu, Managing Partner Micolino.ro)

Piesele vestimentare sunt destinate bebelusilor de la prematuri pana la varsta de 12 luni si magazinul nostru dispune de o gama diversificata de haine : caciuli, body-uri cu maneca lunga, seturi din microfleece, saci de dormit, treninguri, trusouri complete pentru bebelusi dar si accesorii indispensabile parintilor care au bebelusi gemeni sau tripleti. In cadrul targului cumparatorii pot achizitiona pentru ultima data anul acesta articole din colectia de iarna si se pot bucura si de lansarea articolelor din colectia de primavara!

Despre Micolino

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si instrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Micolino.ro este singurul magazin care comercializeaza haine pentru bebelusii nascuti prematur sau parintii cu multipleti. Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate. Incepand din octombrie 2013 Micolino este membru in cadrul Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com)