La multi ani, dragelor! Astazi sa fie ziua noastra, in care uitam de griji, ne bucuram alaturi de familia noastra si avem zabetul pe buze!

Sunt convinsa ca pana la ora aceasta rasfatul cu flori si vorbe frumoase au venit deja, dar mai am si eu ceva de zis:)

De 8 martie, pentru toate mamele de prematuri din Romania, de astazi exista “Alo, Prematuritate”. Si chiar de astazi cei interesati pot suna la 0800390678 si pot discuta cu un avocat despre drepturile mamei, ale copilului, documente pentru indemnizatii sau orice aveti nevoie si va poate ajuta un astfel de specialist.

Acest proiect a prins viata din grija si preocuparea pentru viitoarele mame, dar si pentru mamele si familiile cu prematuri din spitalele din Romania, dar si pentru cele care au fost externate, pentru bebelusii din terapie intensiva.

Vrem sa stie ca ne pasa, ca nu sunt singure, ca in jurul Asociatiei Unu si Unu s-au adunat doctori, avocati, psihologi, donator, voluntari care de aproape 1 an s-au straduit sa dea viata acestui call center.

“Alo, Prematuritate” – linia telefonica exista de astazi  iar parintii pot suna si discuta gratuit la  0800390678 de luni pana vineri cu cate un specialist. Programul acestora este afisat aici: http://unusiunu.com/team_member/program-specialisti/

Pentru ca ne dorim ca aceasta informatie sa ajunga la toti cei care poate au nevoie sa stie ca exista acest serviciu gratuit oferit de Asociatia unu si Unu, am facut si un spot TV:

Va rog sa-l dati mai departe, sa-l imprastiati catre toti cunoscutii vostri, indiferent ca au sau nu prematuri, ca vor naste la stat sau la privat, ca au sau nu gemeni/ tripleti, ca au copii mari sau mici.

La multi ani!

Cu drag,

Diana