….cand visele devin realitate, planurile ti se schimba si iti dai seama ca totul este posibil cand ai oamenii potriviti alaturi de tine. Asa mi s-a intamplat si mie de cateva luni incoace, mai exact de cand Asociatia Prematurilor isi atinge pe rand obiectivele cu succes si este din ce in ce mai aproape de familiile cu prematuri de la neonatologie.

In Luna Prematuritatii am reusit sa aducem in Romania terapia Kangoroo Care in maternitatile neonatale din Romania si sa donam fotoliile ergonomice necesare acestei terapii.

Totul se intampla sub umbrela #ImbratisareaVindeca si ne dorim sa ajungem in cat mai multe maternitati din Romania de gradul al-III-lea.

Pana in prezent, terapia kangoroo care a inceput la maternitatea Cantacuzino, Polizu si Pantelimon din Bucuresti, iar in perioada imediat urmatoare pregatim coletele pentru alte 3 orase din tara.

Proiectul are nevoie de sustinatori pentru implementarea sa la nivel national si daca iti doresti sa ni te alaturi, o poti face cu:

  • o donatie in contul Asociatiei: RO68BTRLRONCRT0411176001
  • directionarea a 20% din impozitul pe profit al firmei tale. O facilitate fiscala ce iti ofera oportunitatea de a ajuta fara sa scoti bani din buzunarul propriu. Detalii aici: https://asociatiaprematurilor.ro/persoana-juridica

Ce poate fi mai frumos decat sa iti tii puiul la piept? Ce poate fi mai frumos decat sa fie alaturi de parintii lor in prag de sarbatori si sa simta caldura si iubirea lor?

Noi ii putem ajuta! Impreuna!

 

Va multumesc.