Da, da. Chiar trebuie. Suntem pe fuga mereu dar trebuie sa avem grija de noi. Pe langa alimentatie, somn mai avem nevoie si de tratamente cosmetice de calitate, personalizate si atent recomandate de specialisti. Eu am mare incredere in dr. Ramona Günata de la Columna Esthetic. Bine. Trebuie sa marturisesc ca nu am avut incredere 100% in ea de la bun inceput. Dar dupa 1 an de cand ii ascult sfaturile si mai ales de cand vad beneficiile recomandarilor ei…ma duc cu drag la ea. Mi-a rezolvat multe probleme de ten. Si ce mi-a placut si m-a facut sa revin este ca nu are o politica agresiva, ba din contra. Ca om de comunicare sunt mereu atenta la subtilitati.  Niciodata, dar niciodata nu mi-a mai ‘recomandat’ ceva in plus fata de ce am ales deja, doar ca sa faca ‘ vanzare’ de produse, servicii etc. Si acest lucru imi da un confort extraordinar. Ba din contra. Imi povesteste/ recomanda produse/ servicii concurente. Ceea ce mi se pare fantastic. Desi, niciodata nu am incercat si altceva in alta parte, chiar daca am verificat ce mi-a spus, ca de, asa sunt eu.

Mereu vreau sa ma asigur ca ce primesc/ aflu este best off. Sper sa mentina aceasta abordare, pentru ca pentru mine face diferenta intre aceasta clinica si multe altele de pe piata.

Mai multe gasiti aici: http://www.columna-esthetic.ro/ Apoi, de ziua mea am primit vouchere la Sephora sa-mi aleg ce-mi place, ce vreau, asa ca dupa ceva timp mi-am facut o lista de produse si m-am dus.

Mi-am ales o crema hidratanta de la Clinique, un fond de ten minunat de la Clinique si un parfum. Foarte dragut personalul de acolo (eu am fost in Promenada).

Au avut rabdare, mi-au facut recomandari, am testat. Exact cand eram gata sa achit…s-a luat curentul in multe magazine de la parter, inclusiv Sephora. A trebuit sa plec si sa revin. La intoarcere…am primit premiu de fidelitate (multe) mostre ca apreciere ca nu am renuntat si m-am intors dupa produsele alese si nu m-am suparat ca, din motive de securitate in timpul penei de curent, am fost invitata sa parasesc magazinul…fara sa pot achita ceea ce imi alesesm deja.

                         clq_z9ff05_402x464       img_9350

Ultima achizitie este un spray de colorat radacina de la L’Oreal. Wow. De cand asteptam o solutie rapida pentru acele zile cand trebuie sa te vopsesti, dar fie nu ai timp, fie mai ai ceva zile pana la programare sau pur si simplu esti plecat undeva in vacanta/ intr-o deplasare si mai dureaza pana ajungi sa-ti vopsesti radacina. Dar. Gata.

De acum nu o sa mai fiu stresata de firele albe. Am aflat acum cateva zile de el, l-am comandat si testat. Nuanta mi se potriveste perfect, livrarea a fost rapida, iar pretul este foarte accesibil, de doar 34 de ron.

Sunt foarte multumimta de el. Comod, rapid si incredibil de usor de aplicat. De acum inainte gata cu firele albe la vedere!

Ps: trusa mea preferata de make up este de la Avon.

img_2221

Am primit-o la un eveniment si de atunci o port mereu cu mine. Efectul il vedeti in poza: ) img_9122*acest articol nu este publicitar, ci doar experienta mea de consumator.

Credit foto: arhiva personala,  L’Oreal.ro, Clinique.com