Incepand cu 2015, una din prioritatile Asociatiei Unu si Unu la care Micolino.ro este membru este sa inceapa campania de preventie privind nasterea inainte de termen, prin mijloace cat mai variate astfel incat sa ajunga sa informeze cat mai mult opinia publica.

Informarea-salveaza-vieti-2

Astfel, Asociatia Unu si Unu deschide seria de actiuni din programul Informarea salveaza vieti: “Daca anul trecut Asociatia noastra a fost axata pe sprijinul acordat bebelusilor prematuri si parintilor acestora, in acest an, pe langa continuarea proiectelor incepute in 2014, ne dorim sa contribuim la preventia si informarea publicului larg privind nasterea prematura si a riscurilor asociate”, declara Diana Gamulescu – Vicepresedinte Asociatia Unu si Unu.

Un segment reprezentativ il constituie viitorii parintii, femeile insarcinate si partenerii lor. Incepand cu luna ianuarie 2015 , de 2 ori pe saptamana, viitorii parinti care participa la cursurile de puericultura organizate de Bebe Tei, afla de la echipa Asociatiei Unu si Unu despre cat este de important sa lupte pentru fiecare saptamana de sarcina, despre cauzele care determina o nastere inainte de termen si riscurile asociate acesteia, despre importanta informarii si respectarii indicatiilor medicale si multe alte informatii utile. Informarea-salveaza-vieti-3                                            

Despre Asociatia Unu si Unu

Misunea organizatiei noastre este de a imbunatatii sanatatea bebelusilor prin proiecte de preventie privind nasterea prematura, informare si educarea societatii civile privind nasterea inainte de termen, oferirea de suport parintilor cu copii nascuti inainte de termen si derularea de proiecte privind urmarirea, si monitorizarea copiilor dupa externare pana la varsta de 2 ani.

Viziunea Asociatiei Unu si Unu  este sa devina vocea prematurilor, a multipletilor si a parintilor lor din Romania. Mai multe detalii despre Asociatie si proiecte sale aici

Sursa materialului: http://revistacsp.ro/informarea-salveaza-vieti/

Sursa foto: Bebe Tei