A sosit momentul in care alerg la propriu dupa cadouri. Ieri a fost cu Mos Nicolae si azi deja ma gandesc pentru Mos Craciun.  N-am nimic in cap si cred ca sunteti in aceeasi situatie ca si mine.

Ups, mi-a venit o idee instant.

O carte intotdeauna este primita cu drag si ramane un cadou pe care sa iti poti lasa amprenta, nu-i asa?

Va sugerez Gloria si Unicornul magic – o carte cu poveste terapeutica. N-ati mai citit asa ceva pana acum in Romania. Este pentru noi, parintii care au trecut prin experienta prematuritatii.

Totul a fost pus la cale de autoarele cartii: Tily Nicuale, Monica Popescu, Miruna Margarit, Laura Frunza și Ana Nicolescu. Ilustrațiile inspirationale au fost realizate de Ema Stanca-Macovei.

Povestea incepe cam asa:  Gloria care crede că dragostea părinților ei a dispărut atunci când a venit pe lume fratele ei nascut prematur…..

Continuarea va fi pe 8 decembrie, orele 18:00 la ParkLake unde avem multe suprize pentru toti cei prezenti.

Multumim tuturor partenerilor:Itsy Bitsy,  Meli Melo, Yves Rocher, Cătălin Nastase Photography, Cristina Nichitus Photography, Aqua Carpatica, Studio Magique-cabina foto, Starbucks, Blu Party, Livrez fericire, Celebook si editurii Didactica Publishing House.

Aici detaliile evenimentului: https://www.facebook.com/events/168602680274122/?__mref=message_bubble

A inceput deja numaratoarea inversa si s-a dat startul la comenzi pe: http://edituradph.ro/aparitii-noi/745-gloria-si-unicornul-magic.html si un procent din vanzari va fi directionat catre Asociatia Unu si Unu. Nu uitati sa faceti o fapta buna, mai ales acum in preajma sarbatorilor cand si familiile cu prematuri au nevoie de noi, de cineva care sa le fie aproape. Orice gest conteaza.

 

Sa fiti cuminti si…generosi!

#OameniiSuntMagia
#GloriaȘiUnicornulMagic
#UnusiUnu