Dragilor,

Am inceput luna octombrie in forta si o inchei la fel. In asa ritm alert am fost, incat nu am apucat sa va povestesc nimic. Nici despre caravana-maraton a cartii „Retete Sofisticate”, nici despre noile proiecte ale Asociatiei Prematurilor, nici despre faptul ca in perioada 31 octombrie – 4 noiembrie am fost invitata in calitate de speaker la Congresul International de Neonatologie, care va avea loc la Venetia.

Sunt tare mandra si bucuroasa.

Este o mare onoare pentru mine sa fiu singurul reprezentant al parintilor cu prematuri din Romania care a fost invitata sa tina un discurs la un congres la care sunt asteptati sa participe peste 2000 de cadre medicale, experti ai comunitatii de neonatalogie si asociatii de pacienti din intreaga lume.

In cadrul acestui eveniment stiintific se vor prezenta noutatile in materie de tehnologie si terapii din Neonatologie de la experti de top, o ocazie fantastica in care se vor se vor discuta noi oportunitati, noi standarde, noi solutii, dar si provocarile comunitatii de neonatologie.

Am mari, mari emotii, dar gandul ca duc vestea mai departe si ca lupt pentru fiecare secunda din viata acestora, imi ofera un elan si o putere extraordinara.

Programul poate fi consultat aici!

Promit sa revin cu vesti dupa eveniment si sa va povestesc pe larg care a fost atmosfera.

Daca vreti sa transmit ceva despre provocarile parintilor cu prematuri din Romania, va rog sa-mi lasati un mesaj in comentariu sau la adresa de mail diana.gamulescu@asociatiaprematurilor.ro.

Sa-mi tineti pumnii!

 

Programul poate fi consultat aici!

13178058_1777338775811501_3405207556913633009_n