De astazi garderoba bebelusilor devine „Happy”.  Micolino.ro ii imbraca pe cei mici cu cele mai „vesele” tinute estivale la preturi promotionale. Astfel, in perioada 15 iulie-15 august 2013, Micolino.ro a pregatit o serie de reduceri pentru diverse game de produse ce vor fi anuntate, din timp, pe pagina sa oficiala de Facebook. Clientii shopului se vor bucura de saptamana, weekendul, ziua, dar si ora „Happy” cu reduceri atractive.

 

Startul cumparaturilor este dat de Happy Week, desfasurata intre 15-21 iulie, interval in care clientii magazinului Micolino.ro isi vor putea achizitiona produsele favorite Carter’s  beneficiind de preturi avantajoase, pentru toate articolele din bumbac compuse din 2 piese, atat pentru fete, cat si pentru baieti. Astfel saptamana ‚Happy’ anunta reducere de 10% pana pe data de 21 iulie, orele 24.00.

Profitati de promotii si ramaneti cu ochii pe pagina de Facebook a magazinului Micolino.rohttps://www.facebook.com/micolino.ro .

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si intrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai.Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate.

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro