De cand sunt mici ii crestem in constientizarea propriei personalitati si ii incurajam sa faca activitati diferite, chiar daca este mult mai solicitant pentru noi ca adulti. Insa ma uit la ei cum unul are preocupari creative, iar celalat este axat pe activitati de miscare. Acum au 6 ani si jumatate si unul iubeste desenatul, activitatile culinare, adica lucruri care se fac mai pe loc, celalalt este cu sportul, statul afara cat mai mult, alergatul etc.

Singura pasiune comuna este muzica, asa ca unul a ales chitara, celalalt tobele. Vom vedea cat va tine. Momentan merg cu bucurie, dar vremea ii imbie sa zburde in aer liber.

Cum stam la curte, de cum inmuguresc copacii primavara petrecem timpul liber aproape numai afara si atunci jocurile se muta pe terasa, iar colectia de blastere NERF apare de pretudindeni: din mansarda, din casuta lor din curte, din debara. Mereu uit cate modele NERF putem avea. Cred ca peste 12. Ba de la Mosi, Iepurasi, zile de nastere sau achizitii dupa vizualizarile de reclame. ‘Asa, sa revenim. 🙂

thumbnail2

Cum unul este pe ‘constructia’ imaginara de povesti, iar celalalt este pe actiune mereu ies niste jocuri prelungite intre diverse galaxii, eroi sau roboti. Ma bucur sa ii vad angrenati pe amandoi, in aer liber, construind povesti si aparand mereu binele. Atunci cand ne vin prietenii in vizita iese o intreaga aventura cu scuturi invizibile, puteri miraculoase, gardieni ai binelui, printese care trebuie pazite, camaraderie si uite asa stau ore bune afara, alearga…

Anul acesta, am descoperit si un proiect interesant pe care NERF l-a lansat pentru copii, anume Tabara NERF. Gemenii mei sunt inca micuti, insa abia astept sa creasca pentru a-i inscrie in aceasta competitie, pentru sansa de a castiga o experienta marca NERF care stiu sigur ca le-ar placea la nebunie. Pentru ca imi place sa ma informez din timp, am intrat pe pagina lor (wwww.tarabanerf.ro) sa descopar mai multe si mi-a placut ce am vazut acolo: petrec mult timp in aer liber, se distreaza cu jocuri de echipa si participa la seri tematice cu jocuri precum Monopoly ori Jenga. Si unde mai pui ca pot lega prietenii noi. Cred ca excursiile si taberele sunt printre cele mai faine experiente din copilarie si noi suntem deschisi si atenti la nevoie lor de explorare.

 

Daca micutul sau micutii tai se incadreaza in intervalul de varsta, probabil ca vrei sa afli mai multe, asa ca iata ce scriu organizatorii pe pagina taberei:

‘Tabara NERF a pornit din dorinta de a oferi copiilor un mod distractiv de a face miscare in aer liber alaturi de prieteni – atat cei mai buni prieteni de acasa, cat si noii prieteni din tabara!

De aceea, tabara are un program pe placul oricarui copil, cu distractie in echipa alaturi de blasterele NERF si alte jocuri, sub coordonarea unor supraveghetori specializati. Astfel, timp de 6 zile, in perioada 15 – 20 iulie, camarazii isi vor antrena spiritul de echipa si precizia cu blasterele NERF, iar in fiecare seara de tabara vor descoperi cele mai indragite jocuri si jucarii de la Hasbro: Monopoly, Spune in Gura Mare, Jenga, eroii Marvel si Transformers, plus multe alte surprize.’

 

Suna bine, nu? Pentru inscriere, trebuie sa introduci pe site codul unic inscris pe sticker-ul prezent pe produse, iar 15 parinti din toata tara pot castiga un loc in tabara NERF pentru copiii lor si inca un prieten. In joc mai sunt puse si 500 de premii instant, care pot fi castigate la inscrierea fiecarui cod.

Vara e lunga si statul in natura, alaturi de prieteni este ideal. Vrem sa le construim amintiri frumoase in copilarie, iar Tabara NERF pare a fi modalitatea perfecta de a face asta.

 

Gemenii, copiii vostri ce preocupari sau pasiuni au?