Cu totii stim ca gemenii sunt bebelusii care se nasc in acelasi timp dar mai exista si exceptii. Cunoasteti printre cunostintele voastre bebelusi gemeni nascuti in ani diferiti? Cum ar fi posibil, este intrebarea pe care probabil o aveti acum in minte!

Ei bine, minunea s-a intamplat chiar anul acesta pentru ca natura nu tine cont de evenimente si nici nu se opreste cand suntem in toiul unei petreceri!

La cumpana dintre ani, cand toata lumea ciocneste un pahar de sampanie si isi ureaza toate cele bune, a fost nebunie pentru unii parinti aflati in maternitate care erau dornici sa isi intampine bebelusii.

Si ce minune sa devii parinte de gemeni la cumpana dintre ani. Unde mai pui ca in America de Nord s-au nascut 2 perechi de gemeni in acelasi timp. Una dintre familii s-a confruntat cu situatia ca primul bebelus sa se nasca cu cateva minute inainte de miezul noptii, adica in 2013 iar cel de al doilea  sa vina pe lume in 2014, cateva clipe mai tarziu.

Cu siguranta acesti parinti au o poveste de spus toata viata, cu privire la acest eveniment, sa nu mai vorbim de certificate de nastere ciudate, glume si tot felul de scenarii privind intamplarea.

In Washington, o mamica radia de fericire cand baiatul s-a nascut la 23:58 iar fetita la 12:03. Ambii nou-nascuti sunt sanatosi si au primit nota 10 la nastere. Tatal gemenilor a declarat ca va inlocui revelionul cu petrecerea aniversara a bebelusilor si nu vor lipsi cele doua torturi de fiecare data.

El vede deja o diferenta intre gemeni: fiica este mult mai activa si plange foarte mult, iar fiul este foarte cuminte si adormit:)

„Este ca si cum as fi tras lozul castigator. Nu este deloc rau sa inchei astfel un an si sa-l incepi pe urmatorul”, a declarat Lindsay Salgueiro, fericita mamica.

Cu siguranta avem astfel de cazuri si in Romania! Voi le cunoasteti?

Sursa: http://www.today.com/moms/theyre-beautiful-twins-born-different-years-2013-turns-2014-2D11838151

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro