Campania Fire de dragoste continua si dupa primele donatii facute la Maternitatea Polizu din Bucuresti, pe lista de asteptare se afla si Spitalul Sf. Pantelimon. Echipa noastra a selectat atent seturi si cuiburi pentru bebelusii nascuti prematur si am ajuns in data de 10 octombrie si la micutii de aici.

IMG_5863Atmosfera nu putea sa fie alta decat plina de emotii, povesti impresionante si inca un castig de motivatie pentru intreaga echipa in derularea urmatoarelor proiecte dedicate acestor suflete ce se grabesc sa vina pe lume.

Iata si feedback-ul pe care l-am primit in urma acestei donatii:

– Scrisoare din partea doamnei doctor Gheorghita Sardescu, Sef sectie neonatologie spital Sf. Pantilimon, Bucuresti-

“Dragele mele,

Am primit minunatiile facute de voi. Sunt superbe, colorate si calduroase, create de voi cu daruire si gand bun. Am primit o data cu ele nu numai bucurie, ci si o reamintire a sperantei si a iubirii neconditionate. Stiu, sunteti mame, precum sunt si eu, si stiti exact ce inseamna a iubi neconditionat, insa a arata aceeasi afectiune si implicare pentru copilasi pe care nici nu ii cunoasteti si care nu va cunosc este ceva impresionant, un sentiment rar de implinire si o reafirmare a infinitelor posibilitati umane.

Munca voastra, fiecare papucel si caciulita sunt semne care vor ramane intiparite atat in inimile parintilor care isi vor vedea bebelusii asortati si veseli, dar se va reflecta si in eforturile departamentului de neonatologie care gaseste in astfel de daruri speranta necesara activitatii curente.

IMG_5869Stiu ca sunteti mame, iar cresterea unui copil ocupa tot timpul si atrage toata dragostea de care dispunem, dar voi ati resusit sa gasiti atat timpul necesar, cat si resursele sentimentale pentru a crea o hainuta pentru alti copii. Nu minimalizati acest gest, este unul pe care multi dintre oameni au uitat sa il faca, iar societatea nu indeamna si nu stie sa initieze.

Voi ati preluat initiativa, ati pus munca si dragoste intr-un colet si l-ati trimis unde stiati ca este nevoie de el. Printre norocoasele locatii care au primit aceste mici minunatii se regaseste si Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, iar printre medicii care s-au bucurat la vederea lor sunt si eu, doamna doctor Sardescu Gheorghita.

IMG_5853

Va transmit multumiri si recunostinta atat in nume personal, cat si in numele colectivului din departament. Sa nu uitam insa ca micii beneficiari si parintii lor vor avea parte de surpriza colorata si cu siguranta au si ei recunostinta si ganduri bune de transmis.

In incheiere, doresc sa va multumesc inca o data si sa va rog sa nu uitati ce inseamna a darui neconditionat si sa le povestiti si copiilor vostri despre speranta si altruism.

Cu consideratie,

Doctor Gheorghita Sardescu”

 

Foto Credits: Corneliu Tanasa facebook.com/corneliu.tanasa

Sursa : www.asociatiaunusiunu.com