Campania de donare a seturile crosetate pentru bebelusii nascuti prematur continua. Feedback-urile primite pana in momentul de fata de la medici, asistente, paciente ne dau toata motivatia necesara pentru a fi alaturi de parintii care se confrunta cu fenomenul prematuritatii.

IMG_5923

Am ajuns si la Spitalul de Obstretica-Ginecologie Filnatropia din Bucuresti, la sectia de neonatologie de gradul III, unde doamna Doctor Mihaela Demetrian – Sef Sectie Neonatologie ne-a intampinat cu multa bucurie: “Pentru petele de culoare din “cuiburi” si firele de dragoste cu care ati impletit botoseii si caciulitele, prematurii din Maternitatea “Filantropia” va sunt profund recunoscatori. Gesturile dumneavoastra vor ajuta la recuperarea noastra mai rapida si vor colora atmosfera din sectiile de terapie intensiva neonatala. Am dori ca aceasta indeletnicire sa atraga cat mai multe suflete doritoare de mici fapte de bunatate. Pentru ca exista un Dumnezeu al lucrurilor marunte care pune sens in toate cele.

IMG_5951 (1)     IMG_5982

Foto Credits: Corneliu Tanasa facebook.com/corneliu.tanasa

Drepturile de utilizare ale acestor fotografii apartin Asociatiei Unu si Unu si este interzisa utilizarea acestora fara a mentiona sursa.

Sursa materialului: www.asociatiaunusiunu.com