În cadrul proiectului Campionatul de Voluntariat OMV Petrom 2014, firele de dragoste au ajuns și la Craiova, a doua secție de neonatologie de gradul III din țară.

Iata ce ne mărturisește doamna Madi Cocoloş – asistentă de Terapie Intensivă Neonatală, Spitalul Clinic Județean Craiova:

“Cuvintele nu îmi sunt de ajuns când vine vorba de cineva ca voi, cei ce ne ajutaţi! Orice gest este un semn că nu luptăm degeaba. Cu neajunsurile sistemului, cu părinţi ce realizează prea târziu cât de importantă este urmărirea unei sarcini şi uneori chiar cu destinul – pot spune că luptăm… Par cuvinte mari şi totuşi nu sunt exagerate căci sunt susţinute de copiii ce au fost îngrijiţi la noi şi de părinţii lor, părinţi de prematuri, aşa, ca voi, cei ce aţi înţeles povestea din spatele uşilor cu acces interzis… Sunt superbe seturile de căciuliţe şi botoşei!!! Acum putem să ne răsfăţăm puţin căci, datorită vouă nu mai alergăm să găsim şosete pereche sau, şi mai frumos, potrivim roz fetiţelor şi albastru băieţilor:). Cuiburile ne sunt de asemenea de folos şi voi ştiţi asta!!!”

Foto Credits: catalinnastase.ro

Drepturile de utilizare ale acestor fotografii aparțin Asociației Unu și Unu și este interzisă utilizarea acestora fără a menționa sursa.