În cadrul proiectului Campionatul de Voluntariat OMV Petrom 2014, firele de dragoste au ajuns și la Marie Curie București, Secția de terapie intensivă de nou-nascuți

Iata ce ne mărturisește domnul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției de terapie intensivă nou-născuți, Spitalul Marie Curie, București:

“Vă așteptam de multă vreme. La noi în Secție, totul parcă a fost construit sau redefinit, în detaliu sau preluat așa cum este prin alte parți, gândit spre a fi mai bine. În unele lucruri,  am avut succes, în unele mai e mult de lucrat.

Vă dați seama ce surpriză să vedem 6 doamne și 2 domni interesați de patuțurile prematurilor?  Extrem de motivant, total surprinzător. Să ne aduceți voi coșulețe, botoși și căciulițe făcute cu mâinile voastre… În fiecare domeniu am avut pateneri, aici v-am avut pe voi. Sunt extrem de frumoase, toți le privim cu o mândrie nedisimulată, și ne simțim un pic mai alfel în prezența părinților. Mai bine. Ne dăm un pic mari. Înțelegeți voi…

Vă mulțumim.”

Foto Credits: catalinnastase.ro

Drepturile de utilizare ale acestor fotografii aparțin Asociației Unu și Unu și este interzisă utilizarea acestora fără a menționa sursa.