Bucuresti, 9 septembrie 2014 – Prima parte a campaniei Fire de dragoste de dotare a sectiilor de neonatologie cu seturi crosetate de botosei si caciulite s-a incheiat in data de 31 august. Proiectul a fost lansat pe data de 1 iunie a.c. de catre Asociatia Unu si Unu,  Micolino impreuna cu Totul Despre Mame si a avut ca scop mobilizarea societatii civile pentru crearea de botosei si caciulite adaptatea dimensiunilor reduse ale micutilor ce petrec foarte multe ore la sectia de terapie intensiva.

Vlase Mariana

Aceste seturi ii ajuta pe bebelusii nascuti inainte de termen  sa le regleze mai usor temperatura corpului si cum nu prea se gasesc aceste articole, initiatorii proiectului  au invitat toate doamnele stiute si nestiute sa creeze caciulite si botosei adaptate dimensiunilor lor.

Proiectul Fire de Dragoste a reusit sa sensibilizeze publicul larg, de toate varstele si din toate colturile Romaniei, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Iasi, Botosani, Ploiesti, Craiova, Oradea, Cluj, Constanta, Galati, Suceava, Satu Mare, Buzau, Focsani, Baia Mare, dar si din strainatate: Londra si Dubai.

collage ultim

In urma numarului mare de colete expediate catre Asociatia Unu si Unu au fost centralizate peste 230 de seturi de caciulite si botosei impletite si aproximativ 60 de caciulite, toate crosetate cu Fire de Dragoste.

Campania Fire de dragoste a reusit sa aduca in primul rand speranta ca oamenii sunt dornici sa imparta, sa-si arate solidaritatea, sa ofere caldura si un strop de culoare. Suntem impresionati de numarul mare de persoane care au raspuns invitatiei de a se alatura campaniei noastre si care asa au ales sa-si exprime sustinerea, sa-si arate dragostea, sa transmita un gand bun prin biletele, sa ataseze iconite, sa decoreze cat mai frumos seturile, sa le ambaleze cu multa precupare si drag. Vom avea grija sa fim mesagerii lor si sa transmitem mai departe din toate aceste emotii frumoase”, impartaseste Diana Gamulescu, Vicepresedinte Asociatia Unu si Unu.

Remetan Monica 2

Bebelusii nascuti prematur vor putea beneficia de aceste seturi create special pentru nevoile lor, dupa 15 septembrie, data din care organizatorii vor incepe campania de repartizare in sectiile de neonatologie.

Asociatia Unu si Unu, Micolino si Totul Despre Mame multumeste tuturor expeditorilor care si-au rupt din timpul lor si le-au fost alaturi in crosetarea acestor seturi cu multa iubire, pentru increderea acordata si nu in ultimul rand pentru toate gandurile si incurajarile primite pe intrega desfasurare a campaniei.

Cazacu Aldescu Adelina

Detalii despre derularea proiectului se pot urmari accesand pagina de facebook a comunitatii Micolino si a Asociatiei Unu si Unu : https://www.facebook.com/pages/Micolino-comunitatea-parintilor-cu-gemeni-prematuri-si-copii-frumosi/224054857726889 si http://www.totuldespremame.ro/

 

 

Sursa fotografiilor: Arhiva Micolino.ro