De doua zile inca suntem cu gandul la lansarea #sofisticata! Tily si Laura au facut un gest din suflet si au hotarat ca o parte din incasari sa mearga catre Asociatia Unu si Unu.

O locatie superba, oameni inimosi, atmosfera calda si un rezultat uimitor: colectia a fost sold out inca de la lansare dar comenzile se fac la nr de telefon: 0731145919 sau pe pagina oficiala a designerului Laura Olaru.

Multumiri  partenerilor și colaboratorilor care și-au adus contribuția la realizarea acestei lansări: colegului meu Vlad,  Gargantua Anniversaire pentru găzduirea perfectă, Stefanel și echipei de la Raneevents, Aimee Advertising, Cătălin Năstase care este alături de mine cu cele mai faine poze, Lile Buba Deion Fotografy pentru pozele din cadrul evenimentului și promptidudinea de care a dat dovadă, Marian Teodorescu-Reaction Media pentru cadrele behind the scenes,By Lora- planning & design pentru florile superbe și generozitatea de care a dat dovadă, Rsound pentru muzică și sunet, Unikt Media pentru imaginile de neuitat, Stan Miles pentru pozele wow de la panou, dar și colegilor din Antena, Kanald,Digi 24, Romania Liberă, Totul despre Mame, Itsy Bitsy.

Comenzile se pot face direct pe pagina oficiala a designerului LauraOlaruOficial sau la telefonul 0731145919. Pretul unei genti este de 650 de Lei iar 100 de lei vor fi redirectionati catre Asociatia Unu si Unu.