Cine nu are si zile mai „proaste”? Toata lumea, cred eu…ca dor nu suntem roboti. Suntem coplesiti uneori de multe trebuie. Eh.

Si ce te faci cand primesti un astfel de mesaj si iti „plange” sufletul de bucurie? E cea mai mare recompensa pentru noi, ca asociatie, sa avem astfel de notificari direct de la parintii care au interactionat cu noi.

Dar de ce scriu iarasi eu? Ma opresc..va las sa cititi ce trebuie:)

„Multumesc inca o data din tot sufletul pentru ajutor ! A fost sprijinul primit la momentul potrivit….povestea o stiti , doar ca nu stim cat va mai dura recuperarea…important e ca am gasit in voi sprijinul si alinarea.

Ayan s-a nascut la 26 de saptamani…nu stiam nimic depre prematuritate, sarcina evolua forte bine, nu erau probleme….mi s-au rupt membranele in sapt 24, habar nu aveam de unde a aparut infectia si ce urma sa se intample…..am nascut la Polizu spre binele lui Ayan, un spital dotat cu incubatoare, dar fara psihologi atat de importanti in vietile depresive ale mamelor de prematuri….si neurologi buni care sa indrume acesti parinti lipsiti de speranta spre terapii corecte.

Ayan s-a nascut in 27.02.2015, am stat la Polizu pana in 29.05.2015. ni s-a recomandat kinetoterapie, domeniu care cuprinde atatea terapii…am gasit un kinetoterapeut la Buzau, cel mai apropae de casa, dar dupa 7 luni de terapie Bobath nu vedeam nici o evolutie, asa ca am mers la un neurolog particular.

Ne-a recomandat terapia Vojta, cea mai potrivita copilului meu iubit, care se pare ca dpdv cognitiv este bine….am cautat si am descoperit la Ploiesti un kinetoterapeut „painea lui Dumnezeu”- este tanar, dar atat de implicat si care vrea sa ajute !

Am inceput din februarie 2016, dar drumurile Rm.Sarat- Ploiesti si costurile sedintelor, ne-au adus in colaps financiar.

Multumesc ca ati fost acolo cand a trebuit, cand „ne-a crapat buza”. In urma terapiei Vojta (pe care o recomand tuturor mamelor de prematuri, mai mari sau mai mici, este cea mai buna terapie  pt ei )baiatul meu la 1 an de viata – 9 luni de varsta corectata- abia se intorcea de pe o parte pe alta, mana dreapta o tinea in continuare pumn strans, nu si-o folosea nici pe stanga prea bine….in urma sedintelor, baiatul meu se rostogoleste, a inceput sa isi foloseasca si mana dreapta, ba mai mult, se taraste prin toata camera pana la jucariile care ii atrag atentia(inainte doar telefonul si telecomanda il stimulau )!

Si ceea ce ma bucura este ca in urma sedintelor de Vojta, baiatul meu scoate mult mai multe sunete -striga „tata”, „mama”, „bau-bau”, „ca-ca= muzica” ….Sunt ferm convinsa ca daca as fi facut zilnic de cand s-a nascut acum baiatul meu ar fi fost total recuperat.

Voi continua sedintele, sunt absolut necesare, baiatul meu va sta in fund si va merge intr-o zi…..(Vojta chiar face minuni).

Va multumesc  ca ati raspuns strigatului meu disperat de ajutor, ca voi chiar intelegeti prin ce trecem si ca sunteti acolo si pt alte mamici !

Va multumesc din tot sufletul si va imbratisez cu mare drag !”

     Elena

Asteptam si alte testimoniale de la voi, parintii care doriti sa impartasiti cu nou experienta voastra pe adresa de e-mail: contact@unusiunu.com

Sa auzim numai de bine!