Ieri a avut loc inca o sesiune de informare  privind alaptarea si diversificarea in cazul prematurilor.  Cand am ajuns (cu 20 de minute inainte), sala era deja plina cu viitoare mamici, si bebelusi in sisteme de purtat, era chiar si un tatic care astepta inceperea cursului sustinut de Eugenia dobrescu.
Curs-Alaptare_2
Wow! Mi-am zis… Primul curs la care toata lumea e cu mult inainte de inceperea acestor intalniri, desi incepuse sa picure si era aglomerat rau. A fost tare fain: interactiv, info utile, un vorbitor care se vede ca pe langa pasiune si teorie, mai face si practica in terapie intensiva neonatala si de acolo o tona de informatii aplicate, din acelasi film, nu doar din carti.

Aasadar, se poate alimentatie naturala care sa fie intretinuta timp indelungat prin pompare (atunci cand bebelusul nu se poate pune direct la san), se scurteaza zilele de spitalizare daca bebelusul primeste lapte matern etc…

Atentie la varsta de incepere a diversificari! 3 luni jumatate (dupa varsta corectata a bebelusului) este mult prea devreme pentru orice nou-nascut, mai cu seama prematur!!!

Daca primiti astfel de recomandari, va rog mai cereti o parere.

S-a discutat mult. Ceea ce ne-am si dorit.

Pana data viitoare cand vom discuta despre cursul „Monitorizarea prematurului pana la 2 ani de medicul de familie, sustinut de Dr. Valeria Herdea, pe 21 aprilie,  va astept apelurile astazi
la call center.

Bannere ALO b-10