Acum 2 sapt am fost invitata de Ana Nicolescu ( Parenting PR) la un eveniment.

Sincer, am ezitat sa ma duc pentru in weekend este momentul nostru cand ne reunim si ne place sa petrecem timp in familie, cu prietenii si cu copiii.

Pana la urma m-am dus din respect si apreciere pentru Ana si pentru ca stiu cum este sa organizezi evenimente si sa fi anuntat in ultimul moment ca cineva nu mai poate ajunge. Nu mi-a placut acest sentiment niciodata si m-am hotarat sa ma duc.

Am mai acceptat si pentru ca stiu ca Ana pune mult suflet in tot ce face si mai e si un profesionist si perfectionist pe deasupra. Sigur avea sa merite sa merg acolo.

Asadar, intr-o zi frumoasa de sambata, mi-am luat invitatia si am plecat.

Dupa ceva cautari am ajuns si am ramas placut impresionata de ce am gasit acolo.

Un concept nou, care sigur va avea succes in randul familiilor cu copii intre 4 si 12 ani.

De ce nou?

IMG_1620

Pentru ca este un loc de aventura indoor, foarte frumos amenajat, unde copiii se pot carata cu echipamente speciale si asistati ce specialisti.

Acolo este un loc unde miscarea este cuvantul esential si unde piticii isi pot depasi limitele, in conditii de maxima siguranta.

Spatiul este mare, cu picturi care te introduc in atmosfera aventurii.
NoGravityClub este singurul loc de aventură şi escaladă destinat exclusiv copiilor care îmbină aventura cu jocul şi educaţia non-formală, încurajând mişcarea şi dezvoltarea personală a celor mici.
Vizitatorii au acces în sala de aventură și escaladă şi ocazia de a participa la ateliere tematice, atât pentru copii, cât şi pentru familie. Doritorii pot de asemenea organiza petreceri de aventură și escaladă pentru cei copii.
Mai multe detalii puteţi găsi pe www.nogravity.ro. 
Voi stiati de el?