O intrebare la care multi inca nu stiu raspunsul.

Stiti ca platim impozit pe venit si pe persoana fizica, da? Bun. 2% din aceast impozit poate fi redirectionat catre un ONG an de an. Este alegerea fiecaruia daca sprijina cu acesti bani vreun ONG sau daca merg toti banii catre stat.

Campania a inceput deja si se termina in iunie 2017. 

Daca alegeti Asociatia Unu si Unu iata ce vom face cu suma obtinuta din aceste donatii:

  • strangem fonduri pentru a sprijini familiile cu bebelusi indelung spitalizati, cu provocari mari de sanatate, care au nevoie de tratamente de recuperare (kinetoterapie, fizioterapie, hidroterapie, hipoterapie, logopedie, ergoterapie, ortezare etc.).
  • devii eroul nostru si ne ajuti sa continuam acest program  si sa le asiguram accesul la aceste tratamente pentru si mai multi copii
  • ne sprijini si vom contribui impreuna la schimbarea de destine in randul familiilor cu bebelusi cu dificultati la nastere
  • impreuna le vom oferi sansa la o viata normala a copiilor care se nasc prematur in Romania.

Am lansat deja proiectul Eroi printre Noi prin care ne propunem cele expuse mai sus. Tare ma bucur atunci cand reactiile sunt imediate si oamenii actioneaza. Partnerul nostru Bigotti a facilitat deja accesul la terapii unor familii cu copii pentru o perioada de 6 luni de zile. Acestia urmeaza tratamente intense de recuperare, cu cate 2-3 terapii/ zi, depasind 600 de ore de terapie. Costurile depasesc 14.000 de euro si au fost acoperite cu ajutorul sponsorului.

Cum sa le multumesti? Cum sa iti arati multumirea si aprecierea pentru astfel de initiave.

Mereu am zis ca impreuna suntem mai puternici si ca vom reusi. Cu pasi mici si siguri. Asa da. Cred ca incep sa imi vad visul cu ochii. De a ajuta cat mai multe familii care au nevoie. Impreuna cu Asociatia Unu si Unu si impreuna cu oamenii minunati care ne aleg.

Ma adresez si voua, celor care va doriti sa ne ajutati si imi scrieti pe mail zilnic.

Puteti sa ne sprijiniti cu acei 2%. Nu va costa nimic.

Detalii despre procedura veti regasi aici. Nu e nimic complicat.

Stiu ca avem Eroi printre noi care vor sa sa ajute alte eroi!

P.S : Nu trebuie sa uit faptul ca identitatea vizuala este realizata de echipa minunata de la AIMEE. Va multumesc pentru creativitatea cu care ne uimiti de fiecare data.