Am cunoscut-o pe Otilia, prin Corina, ‘jumatatea’ mea din Asociatia Unu si Unu, apoi la una din conferinte. Citisem mult despre ce face ea pentru familii si copii si mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa ma prezint.

Nu stiam care e mai timida dintre noi doua si hahar nu am ce i-am zis, dar nu-mi venea sa mai plec de langa ea. Are lipici, cred. Apoi pe Gaspar l-am auzit la o conferinta pentru bloggeri parinti. Doamne, cum le spunea el despre cuplu nu am mai auzit asa ceva din gura unui barbat! Cat adevar, in cuvinte simple, de-ti mergeau la suflet.

Am plecat gandindu-ma la relatia mea de cuplu. Acum ei, amandoi, pun la cale o conferinta despre iubire si #puterearelatiilor.

Cum sa nu te duci? Rezervati-va din timp bilete aici: http://paginadepsihologie.ro/events/puterea-relatiilor-cu-otilia-gaspar/

Va zic, sunt așteptați la eveniment 400 de părinți și specialiști din toată țara si are loc pe 10 octombrie 2015, în București.

Otilia si Gaspar susțin în tandem prima conferință de acest gen din România despre „Puterea relațiilor. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare”.

Conferința durează 4 ore si este structurată în două părți. Toate detaliile se găsesc pe http://paginadepsihologie.ro/.

V-am convins?