Micolino.ro va invita la un eveniment foarte asteptat de toti parintii din Romania: Alfie Kohn vine, la cererea publicului, pentru a doua oara in Romania si sustine 2 conferinte in data de  22 noiembrie, 2014.

Ce trebuie sa stim despre Alfie Kohn?

Alfie Kohn este unul dintre cei mai revoluţionari speakeri internaţionali pe teme de parenting şi educaţie. Este autorul a 14 cărţi, din care amintim “Parenting Necondiţionat”, (publicată în limba română la Editura Multi Media Est în 2013), “Punished by Rewards” (în curs de apariție la Editura Multi Media Est), “The Schools our Children Deserve”, “No contest: the Case against Competition” și “The Myth of the Spoiled Child”, publicată primăvara aceasta.

În Statele Unite ale Americii este descris drept unul dintre „cei mai înverşunaţi critici ai folosirii notelor şi testelor strandardizate în educaţie”. A fost invitat de două ori la „The Oprah Winfrey Show”, a apărut în nenumărate emisiuni radio şi TV, iar anul trecut s-a aflat în topul vizionărilor emisiunii Garantat 100% de la TVR.

Alfie işi dedică mare parte din timp conferinţelor pentru părinţi, cadre didactice şi specialişti în domeniul cercetării. Kohn trăieşte în realitate în Boston, iar virtual pe www.alfiekohn.org.

Cand a venit prima data in Romania?

In anul 2013, in luna noiembrie Alfie a venit pentru prima data in Bucuresti si a sustinut Conferinta „Parenting neconditionat” care s-a bucurat de un real succes in randul participantilor.

Cum a fost atunci? Iata un sumar : http://www.totuldespremame.ro/familia-ta/psihologie/parenting-neconditionat-alfie-kohn

A doua oara la Bucuresti?

Da, a doua oara vine, la cererea publicului pentru ca este un detinator de tehnici veritabile in meseria oricarui parinte. Astfel, Alfie va sustine la Bucuresti doua conferinte pe tema: „DINCOLO DE EDUCAȚIA CONVENȚIONALĂ „.In cadrul evenimentului Alfie expune instrumente utile parintilor dar si cadrelor didactice in ceea ce priveste educarea copiilor, pedeapsa, recompensa si poate cel mai important aspect: ne invata cum sa cooperam cu ai nostri copii.

Nu uita de detaliile organizatorice!

Evenimentul in care va fi prezent Alfie Kohn este organizat de: http://www.totuldespremame.ro/ iar inscrierile au loc aici: http://www.totuldespremame.ro/evenimente/alfie-kohn-2014.

728x90 (1)

 Trece-ti data de 22 noiembrie in calendar! Ne vedem acolo la Alfie Kohn.