1 mai 2012 – Micolino.ro vine in ajutorul parintilor cu sugestii pentru tinutele estivale pentru bebelusi si va prezenta intreaga colectie in cadrul targului Baby Expo (Editia 39), care va avea loc in zilele de 24, 25, 26 mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Astfel, intre orele 10-20 (duminica pana la orele 16:00) Micolino va asteapta  la standul D09 sa va incantati privirile si bebelusul cu cele mai noi modele de hainute potrivite sezonului de vara.

„Incercam sa improspatam mereu stocul cu noile colectii de haine si sa venim in permanenta cu noutati catre clientii nostri”, declara Diana Gamulescu – managing partner Micolino.ro.

Colectia este destinata bebelusilor de la prematur pana la varsta de 6 luni. Totodata, vor fi prezentate si accesoriile indispensabile dedicate parintilor care au bebelusi gemeni sau tripleti.

„Produsele existente in portofoliul nostru imbina intr-un mod armonios atat inovatia, estetica, dar si utilitatea, respectand totodata calitatea. Am ales aceste marci pentru ca ofera confort bebelusilor, dar sunt si extrem de utile si pentru parinti” adauga Diana Gamulescu – Managing Partner Micolino.ro.

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si intrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate.

 Andra Birladeanu

Editor coordonator Micolino.ro