3 decembrie 2013- Magazinul online Micolino.ro le da intalnire tuturor parintilor la targul Baby Expo, prilej cu care acestia isi pot achizitiona produsele vestimentare favorite Carter’s.

Targul Baby Expo, cu editia numarul 41 va avea loc in zilele 5, 6, 7, 8 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Astfel, in intervalul orar 10-19 ( duminica pana la orele 16:00) Micolino.ro  este prezent la standul D O8 unde pot fi vizualizate toate hainele special create pentru sezonul de iarna.

„Cum sarbatorile sunt aproape,  modele importate de noi direct de la Carter’s respecta aceasta tematica, iar designul acestora poate ramane o amintire de suflet pentru primele sarbatori petrecute in sanul familiei alaturi de bebelusi, asadar aveti multe motive sa ne vizitati si la aceasta editie, ramaneti alaturi de Micolino.ro si pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/micolino.ro pentru a fi la curent cu surprizele noastre.” adauga Diana Gamulescu – managing partner Micolino.ro

Piesele vestimentare sunt destinate bebelusilor de la prematuri pana la varsta de 6 luni si cuprinde o gama diversificata de haine : caciuli, body-uri cu maneca lunga, seturi din microfleece, saci de dormit, treninguri dar si accesorii indispenasabile parintilor care au bebelusi gemeni sau tripleti.

Despre Micolino

Micolino.ro s-a nascut din dragoste pentru bebelusi si din dorinta de a oferi un sprijin real parintilor prin produsele vestimentare, accesoriile si instrumentele de informare pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Micolino.ro este singurul magazin care comercializeaza haine pentru bebelusii nascuti prematur sau parintii cu multipleti. Micolino.ro este marca inregistrata a SC Twinsight SRL si comercializeaza marci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe,  care beneficiaza de certificate de calitate recunoscute in intreaga lume si care au castigat respectul pe piata, prin standardele sale de calitate. Incepand din octombrie 2013 Micolino este membru in cadrul Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com).

 

Andra Birladeanu,

Editor coordonator Micolino.ro