Anul acesta am inceput in forta. Proiecte mari, planuri care deja se concretizeaza, idei marete si nu in ultimul rand multe surprize. Au inceput deja sa apara si tare fericita am fost si sunt ca 2017 pare sa fie cu noroc.

Bun. Nu v-am spus nimic pana acum:)

16174449_10210354268606423_1424816342497422986_nSa incep asa: Best Value a donat o suma frumoasa pentru proiectele Asociatiei Unu si Unu si am reusit sa aducem fericire in vietile multor parinti. De ce? Pentru ca am reusit sa dona o lampa de fototerapie necesara in tratamentele de recuperare a bebelusilor nascuti prematur, la Spitalul Panait Sarbu (Giulesti). Nici nu stiti cat este de vitala pentru aceste sufelte care se lupta zilnic cu viata.

Doamne cata bucurie pe chipurile doctorilor si ale parintilor de acolo. Nu va imaginati cum imi curgeau lacrimile instant si cum ma bucuram in acelasi ritm cu ei. Asta da fericire. Asta da moment.

Dar nu era posibil decat prin bunavointa unei astfel de companii : Best Value. Ii multumim ca ne-a ales si ca a inteles perfect pentru ce luptam si de ce merita sa investeasca si sa se implice responsabil. Sunt un model pentru toti. Credeti-ma.

Despre donatie puteti citi mai multe aici.

 

Atat am vrut sa va spun: Incepi ceva grozav atunci cand iti dai seama ce te face fericit.