Cand muncesti cu pasiune, faci voluntariat, iti pui in practica toata experienta si iti ascuti toate simturile pentru ca un demers social sa-si atinga scopul si afli intr-o zi geroasa de iarna ca…esti nominalizata de catre prestigioasa revista Avantaje la Femeia Anului 2017!

Stiam ca an de an, in ultimii 11, Revista Avantaje premiaza femei fara notorietate publica, dar si personalitati pentru demersurile de leadership, de implicare sociala. Am admirat de-a lungul timpului, ca cititor, multe femei promovate ca model in cadrul acestei gale. Si de la cititor la nominalizat este o mare responsabilitate.

Asa ca Bang! Te trec toate transpiratiile, toate emotiile, inima bate ca nebuna si te simti mic, mic si vrei sa te bagi repede intr-o cochilie. Poate ca reactia fireasca este alta, dar eu asa am simtit in prima faza.

16708222_1451169478260859_815404929117273238_n

Cum am aflat?

Intr-o seara pe cand abia ajunsesem acasa, au inceput sa curga mesajele cu: Te-am votat. Felicitari. Bravo. Te sustinem.

In mai putin de o ora telefonul meu era blocat cu astfel de mesaje si eu nu intelegeam despre ce e vorba.

O buna prietena postase deja pe profilul ei aceasta nominalizare publicata de revista Avantaje. M-a anuntat si pe mine si am ramas blocata, pentru moment. Nu-mi venea sa cred.

Nici acum nu-mi vine:)

Am accesat pagina si mai mare imi fu mirarea cand am vazut alaturi de cine am fost nominalizata: femei puternice, ambitioase, implicate in proiecte extraordinare…am zis: wow! Si acum ce fac?

Au urmat zile pline de sustinere din partea multor oameni, si mai multe emotii. Inseamna mult deja aceasta nominalizare.

Proiectele in care am fost implicata, alaturi de Asociatia Unu si Unu si eroii nostri merita aceasta nominalizare.

Stiti ca v-am spus intr-o postare anterioara ca anul 2017 pare sa fie the best?

Eh, acum sunt aproape sigura.

Nu va rog sa ma votati, nu acesta este scopul acestui post. Este de fapt o traire pe care am ales sa o impartasesc cu voi.

Vreau sa le vedeti pe toate acese doamne remarcabile aici si sa le oferiti aprecierea cum stiti voi mai bine!

Le felicit pe toate si le urez succes in tot ce si-au propus sa realizeze!

E mare lucru sa existe in Romania astfel de persoane. Valoroase si implicate! Si ma bucur ca revista Danielei Palade Teodorescu si echipa Avantaje pun reflectorul pe ceea ce schimba gandul bun, pe empatie, initiative care fac lumea noastra mai frumoasa, mai fireasca, mai curata, mai implicata!

Felicitari, la cat mai multi ani si la cat mai multe ‘Avantaje’ in casele oamenilor.

 

Va multumesc, tuturor