Acum 4 ani si jumatate…”voiam un copil si m-am trezit cu doi!”. Si cred ca nu mi s-a intamplat numai mie. Acesta este si titlu unei carti recent lansate de editura Casa, pornind de la o realitate traita de autoarele Sabrina Losso si Anna Palermo si probabil, de foarte multe familii care au fost luati prin surprindere de veste.

Pentru cei care sunt deja parinti de multipleti sau urmeaza sa devina, cred ca este foarte important sa vezi ce te asteapta in fiecare etapa, cum o sa fie, ce simt alti parinti cu gemeni/ tripleti, ca sa te pregatesti sufleteste.

Caci va zic, nu este usor. Este grozav, dar nu este simplu de gestionat. Am 2 recomandari de carti in acest sens. Prima este in engleza si se gaseste aici:
http://micolino.ro/accesorii/manualul-multipletilor   sau cea publicata in romana si se poate comanda de aici: http://www.edituracasa.ro/sarcina-parenting/voiam-un-copil-si-m-am-trezit-cu-doi-9786067870114-11819.html

997190

Ambele sunt extrem de utile si de practice, iar incursiunea in acest univers este relatata inca din perioada sarcinii pana la dezvoltarea individualitatii gemenilor,  cum ii imbracam, cum urmarim inclinatiile si preferintele fiecaruia, cum le ascultam nevoile individuale.

Musai sa le cumparati si recomandati. Sau le puteti oferi cadou prietenilor din viata voastra care vor trai bucuria la dublu.

Lectura placuta si pregatitati-va din timp pentru „uraganul” gemeniadei.

Cu drag,

Diana