Ieri v-am spus ca am sarbatorit pentru ca am implinit 3 anisori de Asociatia Unu si Unu.

Imi amintesc perfect ziua in care am infiintat si lansat ONG-ul. Am invitat presa, bloggeri, prieteni, medici. Si au venit. Si a fost inceputul unei sustineri incredibile. Pentru ca au urmat ani de voluntariat si fundraising pentru ca noi sa putem demara primele donatii in maternitati, sa putem deschide primul call center.

Stiti ce au facut? S-au solidarizat cele mai puternice mame din blogosfera de parenting pentru cauzele noastre.

Au petrecut multe ore facut brainstorming, strategii, s-au antrenat pentru competitii de inot, au scris mailuri catre companii, au apelat la comunitatile lor pentru fundraising, si-au luat din timpul dedicat lor si familiilor lor pentru a ne ajuta, au fost alaturi de noi in maternitati, au scris pe paginile si blogurile lor despre ce fac si cum vor sa ne ajute, au lansat un audio book si din vanzarea acestuia o parte din fonduri au ajuns catre noi, au facut evenimete, si-au licitat hainutele copiilor lor, au lansat o colectie de genti alaturi de designeri mari si fondurile stranse au mers catre cauza noastra, au facut evenimente fastuoase, au organizat o licitatie caritabile cu zeci pe persoane publice si multe alte lucruri grozave.

Atunci au scris ele. Acum scriu eu despre ele. Cu multa recunostinta. Cu profunda admiratie pentru ce au reusit, cu infinita apreciere pentru voluntariatul lor si dorinta lor galopanta de a contribui. De a ajuta. De a bune bazele unei schimbari.

Stiti ce au reusit?

Sa ajute mii de bebelusi din spitalele din toata tara, sute de familii care au beneficiat de sprijin prin proiectele Asociatiei Unu si Unu.

Le-am multumit de cate ori am avut ocazia si o voi mai face mult timp de acum inainte. Pentru ca ma emotioneaza gestul lor, ori de cate ori le pronunt numele si le vad postarile, articolele, le intalnesc.

12189977_852899404825962_1750807210508336130_n

Le multumesc si acum minunatelor Ana Niculescu, Ioana Chicet …., prietenei mele Tily Nicolae, Bogdana Dobre, Ana Maria Mitrus, Laura Frunza, Miruna Margarit, Florina Badea, dar si oamenilor adunati in jurul lor si al nostru care au contribuit in mod real precum Monica Popescu, Ioana Predoiu, Simona Ghenea, Despina Badescu.

Sper ca nu am omis pe cineva. Mereu fac acest lucru, oricat de mult ma straduiesc sa nu:)

Asa. Inca ceva. Si stiti ce e magic la ele? Modestia.

Ca cate ori le intalnesc le citesc in ochi bucuria de a face bine, le sclipesc ochii de empatie si au curaj si determinarea sa faca ceva. Mereu altceva. Pentru noi si pentru alte cauze.

Nu am cuvinte suficiente sa va multumesc…

Fara voi, astazi, era mult mai greu!