Cu putin timp inaintea sarbatorilor de iarna, gandul ma duce direct la Mos Craciun. Toti il asteptam, toti ne dorim cadouri sub brad in Ajunul Craciunului insa, de data aceasta, n-am cum sa nu ma gandesc si la familiile cu bebelusi nascuti inainte de termen care se afla inca la neonatologie luptand cu obstacolele prematuritatii.

Empatizez cu ei in fiecare zi…stiu prin ce trec si imi doresc sa le fiu alaturi si sa le ofer o sansa la o viata mai buna.

Poate va intrebati deja ce inseamna ca Recrutez Mos Craciun.

Impreuna cu Asociatia Prematurilor am demarat o campanie si avem nevoie de Mos Craciun care sa ne ajute sa pregatim cadouri si pentru acesti copii care aleg sa vina mai repede pe lume.

Facem donatii in maternitatile din Romania cu fotolii ergonomice dedicate terapiei KangorooCare in sectiile de neonato prin programul #ImbratisareaVindeca.

Si voi puteti sa fiti „Mosul” lor:
– prin directionarea a 20% din impozitul pe profit al companiei tale pana pe 30 decembrie 2017
– printr-o donatie in contul Asociatiei RO68BTRLRONCRT0411176001

Iti divulg aici ca firmele care fac o donatie/sponsorizare pana pe 30 decembrie 2017, vor fi inscrise automat in Competitia Binelui – provocare lansata de Asociatia Prematurilor impreuna cu forFITOUT pentru toate firmele din Romania.
Investeste si tu in sanatatea copiilor prematuri din Romania!

Am convigerea ca impreuna putem face bine!

Facilitatea fiscala de directionare a 20% din impozitul pe profit poate fi consultata aici.

Despre Imbratisarea Vindeca