A inceput numaratoarea inversa pentru ziua piticilor nostri si am cautat locuri afara, unde copiii sa zburde, sa putem organiza diverse activitati si am gasit cateva.

02da6adeedac02d8f5044b46c5aecebd

M-am gandit ca si voi sunteti in aceeasi situatie ca mine, de cate ori vine vorba de organizarea acestor petreceri si am venit cu idei pentru voi. Poate va ajuta.

Iata 6 idei de locatii pentru petrecerea copiilor!

Fiecare are magia lui, de unele locuri ne leaga chiar si amintiri…

  1. Noi revenim cu drag la “Prajituresele” din Piperea. Aici exista un loc de joaca afara, cu o curte superba, iar gazdele pregatesc cele mai bune placinte si prajituri ever. Pe cuvant! Noi am fost acum 4 ani prima data si ramane un loc drag, nu doar pentru ca aici ne-am adunat si serbat piticii, dar si gazdele sunt minunate. Locul este intim, nu se pot organiza mai multe evenimente in acelasi timp ceea ce este perfect. V-am facut curiosi? Ii puteti gasi aici.
  2. Cea mai noua descoperire de care sunt foarte incantata. Am cerut oferta si abia astept sa vad daca au liber https://www.inpicioarelegoale.ro/petreceri , pentru ca websitul lor se gasesc si pachetele standard, cu tot cu preturi, ceea ce iar am apreciat. Imi place tare ca au si spatiu afara, dar si inauntru, in cazul in care vremea joaca feste,  organizeaza si ateliere. Imi place mult si mi se pare ca va oferi copiilor o amintire tare frumoasa.
  3. TreeHouse – spatiu larg, care poate gazdui mai multe petreceri. Mi se pare mai potrivit pentru un botez/ o nunta, dar vad ca organizeaza si petreceri cu si pentru copii, care sigur se vor bucura de piscina.
  4. O alta varianta mai mica, in Bucuresti, este piscina de la galleria events. Cred ca nimic nu merge mai bine decat o balaceala pe cinste intr-o zi fierbinte de vara. Am mai fost aici la o alta petrecere de copii si ne-a placut tare mult si vrem sa ne incercam norocul anul acesta.
  5. Un alt loc pe care l-am trecut pe lista este Younivers. Un loc spatios cu piscina si care au si pachete atractive pentru familiile cu copii.
  6. Si o ultima recomandare (momentan): http://zarvaclub.ro/#service

 

Cam aceasta este lista mea cu locatii potrivite pentru petrecerea copiilor, daca mai aveti recomandari le astept cu drag si interes!

Promit sa revin cu impresii de la petrecere si sa va spun si mai multe:)

Pe curand:)